Registos Bibliográficos associados ao registo de autoridade |
|
Etiqueta de registo: 00710nam 2200241 450 001 1843756 003 http://id.bnportugal.gov.pt/bib/catbnp/1843756 010 ## $a978-989-8461-32-2 021 ## $aPT$b344753/12 100 ## $a20130709d2012 m y0pory01030103ba 101 0# $apor 102 ## $aPT 105 ## $ay z 000yy 106 ## $ar 200 1# $a50 Super alimentos portugueses (+10!)$eganhe saúde consumindo o que é nosso$fPedro Carvalho, Vitor Hugo Teixeira$grev. Maria Afonso$gfot. Ricardo Meireles 205 ## $a1ª ed 210 #9 $aLisboa$cMatéria-Prima,$d2012 215 ## $a272 p.$d24 cm 675 ## $a613.26/.29(035)$vBN$zpor$31346880 675 ## $a641.55(083.1)$vBN$zpor$3984960 700 #1 $aCarvalho,$bPedro,$f1987-$31538829 701 #1 $aTeixeira,$bVitor Hugo da Costa Gomes Moreira,$f1974-$4070$31211630 702 #1 $aAfonso,$bMaria$4675$341729 702 #1 $aMeireles,$bRicardo$4600$31541529 801 #0 $aPT$bBN$gRPC 856 41 $uhttp://rnod.bnportugal.gov.pt/ImagesBN/winlibimg.aspx?skey=&doc=1843756&img=29734&save=true 900 ## $aBIBNAC$d20130830 966 ## $lBN$mFGMON$sS.A. 151250 V.$x1 966 ## $lBN$mFGMON$sS.A. 151250 V.-D$x1
Etiqueta de registo: 00230nam 2200025 450 001 1743573 003 http://id.bnportugal.gov.pt/bib/catbnp/1743573 100 ## $a20100419d2008 k y0pory0103 ba 101 0# $aeng$dpor $dfre 102 ## $aPT 105 ## $aa m 001yy 106 ## $ar 200 1# $aOxidative stress, muscle damage and inflammation in kayakers and canoeists$bTexto policopiado]$eeffects of acute and chronic exercise and antioxidants supplementation$fVítor Hugo da Costa Gomes Moreira Teixeira$gorient. Pedro Moreira, Franklim Marques 210 #9 $aPorto$c[s.n.],$d2008 215 ## $a[4], IV, 118 p.$cil.$d30 cm$ecurriculum vitae (16 p.) 215 ## $a1 disco óptico (CD-ROM) em caixa$cil.$d19 x 14 x 1 cm 305 ## $aEd. impressa e em CD-ROM 320 ## $aContém bibliografia 328 #0 $bTese dout.$cPhilosophy in Human Nutrition$eFac de Ciências da Nutrição e Alimentação, Univ. Porto$d2008 675 ## $a612.74.015(043)$vBN$zpor$31422159 675 ## $a612.74.017(043)$vBN$zpor$31422160 675 ## $a613.2(043)$vBN$zpor$3792422 675 ## $a797.12(043)$vBN$zpor$31407157 700 #1 $aTeixeira,$bVitor Hugo da Costa Gomes Moreira,$f1974-$31211630 702 #1 $aMarques,$bFranklim$4727$31417972 702 #1 $95$aMoreira,$bPedro$4727$31249466 712 02 $aUniversidade do Porto.$bFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação$4295$31219123 801 #0 $aPT$bBN$gRPC 966 ## $lBN$mDEM$sS.A. 45902 P.$x1 966 ## $lBN$mFGMON$sS.A. 131589 V.$x1
Etiqueta de registo: 00230nam 2200025 450 001 1325758 003 http://id.bnportugal.gov.pt/bib/catbnp/1325758 100 ## $a20050614d2002 k y0pory0103 ba 101 0# $apor$deng 102 ## $aPT 105 ## $aa m 001yy 106 ## $ar 200 1# $aHidrocarbonetos aromáticos policíclicos em óleos vegetais$bTexto policopiado]$fVítor Hugo da Costa Gomes Moreira Teixeira$gorient. Maria Beatriz Prior Pinto Oliveira, Susana Isabel Pereira Casal Vicente 210 #9 $aPorto$c[s.n.],$d2002 215 ## $a[4], X, 139 f.$cil.$d30 cm 320 ## $aBibliografia, f. 131-139 328 #0 $bTese mestr.$cControlo de Qualidade na Área de Alimentos$eFac. Farmácia, Univ. Porto$d2002 675 ## $a665.3(043)$vBN$zpor$3484609 675 ## $a547.91.06(043)$vBN$zpor$31225085 675 ## $a615.91(043)$vBN$zpor$31225086 700 #1 $aTeixeira,$bVitor Hugo da Costa Gomes Moreira,$f1974-$31211630 702 #1 $aOliveira,$bMaria Beatriz Prior Pinto,$f1960-$4727$3184157 702 #1 $aVicente,$bSusana Isabel Pereira Casal$4727$31211628 712 02 $aUniversidade do Porto.$bFaculdade de Farmácia$4295$320479 966 ## $lBN$mFGMON$sS.A. 110853 V.$x1
Etiqueta de registo: 00000nam 2200025 450 001 1899779 003 http://id.bnportugal.gov.pt/bib/catbnp/1899779 100 ## $a20150506d2014 k y0pory01030103ba 101 0# $aeng$dpor 102 ## $aPT 105 ## $aa m 000yy 106 ## $ar 200 1# $aEffect of sugary beverages ingestion on thirst sensation$fPedro Miguel Fernandes Ramos de Carvalho$gorient Vítor Hugo Teixeira 210 #9 $aPorto$c[s.n.],$d2014 215 ## $a95 p.$cil.$d30 cm 320 ## $aContém bibliografia 328 #1 $aTese dout. Ciências do Consumo Alimentar e Nutrição, Fac. de Ciências da Nurição e
Alimentação, Univ. do Porto, 2014 675 ## $a612.39(043)$vBN$zpor$3302697 675 ## $a641.13(043)$vBN$zpor$31304039 700 #1 $aCarvalho,$bPedro Miguel Fernandes Ramos de$31607614 702 #1 $aTeixeira,$bVitor Hugo da Costa Gomes Moreira,$f1974-$4727$31211630 801 #0 $aPT$bBN$gRPC 966 ## $lBN$mFGMON$sS.A. 157983 V.$x1
Etiqueta de registo: 00000nam 2200025 450 001 1908479 003 http://id.bnportugal.gov.pt/bib/catbnp/1908479 100 ## $a20150825d2014 k y0pory01030103ba 101 0# $aeng$dpor 102 ## $aPT 105 ## $aa m 000yy 106 ## $ar 200 1# $aNutritional supplements & food in sport$ecompared effect of ingesting a commercial or homemade recovery beverage with similar
nitritional content after exhaustive eccentric exercise on muscle damage, finctional
recovery, soreness markers, inflammation, oxidative stress and metabolic parameters$fMónica Vera Cruz de Sousa$gorient. José Soares, Vítor Hugo Teixeira 210 #9 $aPorto$c[s.n.],$d2014 215 ## $aXVII, 204 p.$cil.$d30 cm 320 ## $aContém bibliografia 328 #1 $aTese dout. Ciências do Desporto, Fac. de Desporto, Univ. do Porto, 2014 532 13 $aNutritional supplements and food in sport 675 ## $a796.034(469)(043)$vBN$zpor$31618882 675 ## $a612.76(469)(043)$vBN$zpor$31360067 675 ## $a613.29(469)(043)$vBN$zpor$31405262 700 #1 $aSousa,$bMónica Vera Cruz de$31618709 702 #1 $aSoares,$bJosé M. C.,$f1959-$4727$324678 702 #1 $aTeixeira,$bVitor Hugo da Costa Gomes Moreira,$f1974-$4727$31211630 801 #0 $aPT$bBN$gRPC 966 ## $lBN$mFGMON$sB.A. 39210 V.$x1
Etiqueta de registo: 00710nam 2200241 450 001 1964883 003 http://id.bnportugal.gov.pt/bib/catbnp/1964883 010 ## $a978-989-769-090-7 021 ## $aPT$b422031/17 100 ## $a20170607d2017 m y0pory01030103ba 101 0# $apor 102 ## $aPT 105 ## $aa z 000yy 106 ## $ar 200 1# $a50 Super alimentos portugueses (+10!)$fPedro Carvalho, Vitor Hugo Teixeira 205 ## $a2ª ed 210 #9 $aLisboa$cMatéria-Prima,$d2017 215 ## $a270, [1] p.$cil.$d24 cm 675 ## $a613.26/.29(035)$vBN$zpor$31346880 675 ## $a641.55(083.1)$vBN$zpor$3984960 700 #1 $aCarvalho,$bPedro,$f1987-$31538829 701 #1 $aTeixeira,$bVitor Hugo da Costa Gomes Moreira,$f1974-$4070$31211630 801 #0 $aPT$bBN$gRPC 856 41 $uhttp://rnod.bnportugal.gov.pt/ImagesBN/winlibimg.aspx?skey=&doc=1964883&img=94917&save=true 900 ## $aBIBNAC$d20170629 966 ## $lBN$mFGMON$sS.A. 165446 V.$x1 966 ## $lBN$mFGMON$sS.A. 165446 V.-D$x1
Etiqueta de registo: 00000nam 2200025 450 001 2029198 003 http://id.bnportugal.gov.pt/bib/catbnp/2029198 100 ## $a20190917d2019 k y0pory01030103ba 101 0# $apor$deng 102 ## $aPT 105 ## $ay m 000yy 106 ## $ar 200 1# $aPreditores de perda e de manutenção do peso perdido$fRui Miguel Frazão Jorge$gorient. Pedro Jorge de Amaral de Melo Teixeira, Vitor Hugo da Costa Moreira Teixeira 210 #9 $aPorto$c[s.n.],$d2019 215 ## $aXXI, 227 p.$d30 cm 328 #1 $aTese dout. Nutrição Clínica, Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação, Universidade
do Porto, 2019 675 ## $a616.399-055.2(043)$vBN$zpor$31264584 675 ## $a615.874-055.2(043)$vBN$zpor$31767013 675 ## $a613.2-055.2(043)$vBN$zpor$31767014 675 ## $a159.923-055.2(043)$vBN$zpor$3966780 700 #1 $aJorge,$bRui Miguel Frazão$31762694 702 #1 $aTeixeira,$bPedro,$f1970-$4727$31207711 702 #1 $aTeixeira,$bVitor Hugo da Costa Gomes Moreira,$f1974-$4727$31211630 801 #0 $2PT$bBN$gRPC 966 ## $lBN$mFGMON$sS.A. 173279 V.$x1
Etiqueta de registo: 00000nam 2200025 450 001 2169105 003 http://id.bnportugal.gov.pt/bib/catbnp/2169105 100 ## $a20240606d2023 k y0pory01030103ba 101 0# $apor$deng 102 ## $aPT 105 ## $aa m 000yy 106 ## $ar 200 1# $aUso de suplementos alimentares em futebolistas de elite$e o que nos diz a ciência, o que pensam os nutricionistas$fRodrigo Marrecas de Abreu$gorient. Vítor Hugo da Costa Gomes Moreira Teixeira, João Brito de Oliveira Fernandes 210 #9 $aPorto$c[s.n.],$d2023 215 ## $aXII, 117 p.$cil.$d30 cm 328 #1 $aTese dout. Nutrição Clínica, Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação, Universidade
do Porto, 2023 675 ## $a613.29-055.1/.2(043)$vBN$zpor$31929006 675 ## $a796.33-055.1/.2(043)$vBN$zpor$31929007 700 #1 $aAbreu,$bRodrigo Marrecas de$31444810 702 #1 $aTeixeira,$bVitor Hugo da Costa Gomes Moreira,$f1974-$4727$31211630 702 #1 $aFernandes,$bJoão Brito de Oliveira$4727$31811106 801 #0 $aPT$bBN$gRPC 900 ## $aBIBNAC$d20240930 966 ## $lBN$mFGMON$sS.A. 188751 V.$x1 971 ## $corlando$d20240606 972 ## $e0$z0$d20240930$viquintas 973 ## $canasil$d20240923
Etiqueta de registo: 00000nam 2200025 450 001 2202764 003 http://id.bnportugal.gov.pt/bib/catbnp/2202764 100 ## $a20250115d2024 k y0pory01030103ba 101 0# $aeng$dpor 102 ## $aPT 105 ## $aa m 000yy 106 ## $ar 200 1# $aIsolated and combined effect of a low carbohydrate diet and chronic exercise exposure
to hypoxia on glycemic control and cardiovascular risk factors in patients with type
2 diabetes$fRaquel Kindlovits$gadvisor Vitor Hugo Teixeira... [et. al] 210 #9 $aPorto$c[s.n.],$d2024 215 ## $a176 p.$cil.$d30 cm 328 #1 $aTese dout. Clinical Nutrition, Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação, Universidade
do Porto, 2024 675 ## $a613.26(043)$vBN$zpor$31336566 675 ## $a616.379-008.6-053.9(043)$vBN$zpor$31551297 700 #1 $aKindlovits,$bRaquel$31941330 702 #1 $aTeixeira,$bVitor Hugo da Costa Gomes Moreira,$f1974-$4727$31211630 801 #0 $aPT$bBN$gRPC 966 ## $lBN$mFGMON$sS.A. 189938 V.$x1 971 ## $corlando$d20250115 972 ## $d20250217$e0$vlrevez$z0 973 ## $cmlsousa$d20250205
|
|
|