Registos Bibliográficos associados ao registo de autoridade |
|
Etiqueta de registo: 00000nam 2200025 450 001 1986151 003 http://id.bnportugal.gov.pt/bib/catbnp/1986151 100 ## $a20180326d2017 k y0pory01030103ba 101 0# $aeng$dpor 102 ## $aPT 105 ## $aa m 000yy 106 ## $ar 200 1# $aRetrieval of the sustainable use of traditional foods through innovative preservation
and extraction methods$fJosé Virgílio Santulhão Pinela$gorient. Isabel Cristina Fernandes Rodrigues Ferreira, Maria Beatriz Prior Pinto Oliveira,
Ana Maria Pinto Carvalho 210 #9 $aPorto$c[s.n.],$d2017 215 ## $aXVI, 494 p.$cil.$d30 cm 328 #1 $aTese dout. Química Sustentável, Faculdade de Ciências, Universidade do Porto, 2017 675 ## $a544.54(043)$vBN$zpor$31418224 675 ## $a664.8.035(043)$vBN$zpor$31711843 675 ## $a502.17(043)$vBN$zpor$31221073 700 #1 $aSantulhão Pinela,$bJosé Virgílio$31708225 702 #1 $aFerreira,$bIsabel Cristina Fernandes Rodrigues,$f1974-$4727$3914306 702 #1 $aOliveira,$bMaria Beatriz Prior Pinto,$f1960-$4727$3184157 702 #1 $aPinto,$bAna Maria Ferreira de Carvalho$4727$3176314 801 #0 $aPT$bBN$gRPC 966 ## $lBN$mFGMON$sS.A. 168383 V.$x1
|
|
|