Registos Bibliográficos associados ao registo de autoridade |
|
Etiqueta de registo: 00254nam 2200025 450 001 2130651 003 http://id.bnportugal.gov.pt/bib/catbnp/2130651 100 ## $a20230508d2021 k y0pory01030103ba 101 0# $aeng$dpor 102 ## $aPT 105 ## $aa m 000yy 106 ## $ar 200 1# $aCharacterization of the sensory profile of sea urchin aiming at the selection of premium
gonads$fLuís Francisco Lima Baião$gorient. Luísa Maria Pinheiro Valente, Luís Miguel Soares Ribeiro Leite da Cunha, Amparo
Celeste Gonçalves 210 #9 $aPorto$c[s.n.],$d2021 215 ## $aXXIV, 214 p.$cil.$d30 cm 328 #1 $aTese dout. Ciência Animal (Nutrição), Univ. do Porto, 2021 675 ## $a591.23(043)$vBN$zpor$31891874 700 #1 $aBaião,$bLuís Francisco Lima$31880861 702 #1 $aValente,$bLuísa Maria Pinheiro$4727$31762615 702 #1 $aCunha,$bLuís Miguel Soares Ribeiro Leite da$4727$3938821 702 #1 $aGonçalves,$bAmparo Celeste,$f1964-$4727$31462172 801 #0 $aPT$bBN$gRPC 856 40 $2Cópia digital disponível no Repositório Aberto da Universidade do Porto$uhttps://hdl.handle.net/10216/139159 966 ## $lBN$mFGMON$sS.A. 185815 V.$x1 971 ## $cisantos$d20230508 972 ## $e2$z0$d20230904$vasantos 973 ## $cmlsousa$d20230830
Etiqueta de registo: 00254nam 2200025 450 001 2151760 003 http://id.bnportugal.gov.pt/bib/catbnp/2151760 100 ## $a20231218d2023 k y0pory01030103ba 101 0# $aeng$dpor 102 ## $aPT$aES 105 ## $aa m 000yy 106 ## $ar 200 1# $aInsects as protein source in diets for European seabass (Dicentrarchus labrax)$fAna Filipe Basto dos Santos$gorient. Luísa Maria Pinheiro Valente, José Luís Soengas Fernández, Marta Conde Sieira 210 #9 $aPorto$c[s.n.],$d2023 215 ## $aXXXVIIl, 286 p.$cil.$d30 cm 328 #1 $aTese dout. Ciência Animal (Nutrição), Univ. Porto, Instituto Ciências Biomédicas Abel
Salazar, Departamento de Biologia Funcional e Ciências da Saúde, Fac. de Biologia,
Univ. de Vigo, 2023 675 ## $a591.13(043)$vBN$zpor$3297299 700 #1 $aSantos,$bAna Filipe Basto dos $31901429 702 #1 $aValente,$bLuísa Maria Pinheiro$4727$31762615 702 #1 $aSoengas Fernández,$bJosé Luís $4727$31901431 702 #1 $aConde Sieira,$bMarta $4727$31901434 801 #0 $aPT$bBN$gRPC 966 ## $lBN$mFGMON$sS.A. 186947 V.$x1 971 ## $cjbeatriz$d20231218 972 ## $e0$z0$d20231222$vasantos 973 ## $cmcarvalho$d20231219
Etiqueta de registo: 00254nam 2200025 450 001 2184129 003 http://id.bnportugal.gov.pt/bib/catbnp/2184129 100 ## $a20240916d2024 k y0pory01030103ba 101 0# $apor$deng 102 ## $aPT 105 ## $aa m 000yy 106 ## $ar 200 1# $aVegetais e frutas enquanto fontes antioxidantes em dietas para robalo (Dicentrarchus
labrax)$fRicardo Jorge Silva Pereira$gorient. Luísa Maria Pinheiro Valente, Maria Manuela Estevez Pintado, Cristina Velasco
Rubial 210 #9 $aPorto$c[s.n.],$d2024 215 ## $a[2] f., XXX, 213 p.$cil.$d30 cm 328 #1 $aTese dout. Ciência Animal (Nutrição,) Instituto de Ciências Biomédicas Abel Salazar,
Universidade do Porto, 2024 700 #1 $aPereira,$bRicardo Jorge Silva$31928200 702 #1 $aValente,$bLuísa Maria Pinheiro$4727$31762615 702 #1 $aPintado,$bMaria Manuela Estevez$4727$3955341 702 #1 $aRubial,$bCristina Velasco $4727$31928201 801 #0 $aPT$bBN$gRPC 966 ## $lBN$mFGMON$x1 971 ## $cjbeatriz$d20240916
Etiqueta de registo: 00254nam 2200025 450 001 2184118 003 http://id.bnportugal.gov.pt/bib/catbnp/2184118 100 ## $a20240916d2024 k y0pory01030103ba 101 0# $aeng$dpor 102 ## $aPT 105 ## $aa m 000yy 106 ## $ar 200 1# $a " Farming for you"$eincreasing consumer awareness of farmed fish$fDaniela Oliveira Resende$gorient. Luísa Maria Pinheiro Valente, Luís Miguel Cunha, Maria Manuela Pintado 210 #9 $aPorto$c[s.n.],$d2024 215 ## $aXL, 309, [1] p.$cil.$d30 cm 328 #1 $aTese dout. Nutrição, Instituto de Ciências Biomédicas Abel Salazar da Universidade
do Porto, 2024 700 #1 $aResende,$bDaniela Oliveira $31928189 702 #1 $aValente,$bLuísa Maria Pinheiro$4727$31762615 702 #1 $aCunha,$bLuís Miguel$4727$31155345 702 #1 $aPintado,$bMaria Manuela Estevez$4727$3955341 801 #0 $aPT$bBN$gRPC 966 ## $lBN$mFGMON$x1 971 ## $cjbeatriz$d20240916
Etiqueta de registo: 00254nam 2200025 450 001 2184079 003 http://id.bnportugal.gov.pt/bib/catbnp/2184079 100 ## $a20240916d2024 k y0pory01030103ba 101 0# $aeng$dpor 102 ## $aPT 105 ## $aa m 000yy 106 ## $ar 200 1# $aBoosting fish robustness$eunveiling the potential of algae feeds for enhanced intestinal health and performance$fMariana Isabel Pinto Ferreira$gorient. Luísa Maria Pinheiro Valente, Kiron Viswanath, Benjamin Costas Refojos 210 #9 $aPorto$c[s.n.],$d2024 215 ## $aXXIX, 225 p.$cil.$d30 cm 328 #1 $aTese dout. Ciência Animal (Morfologia e Fisiologia), Universidade do Porto, 2024 700 #1 $aFerreira,$bMariana Isabel Pinto$31928148 702 #1 $aValente,$bLuísa Maria Pinheiro$4727$31762615 702 #1 $aViswanath,$bKiron$4727$31928150 702 #1 $aCostas Refojos,$bBenjamín,$f1979-$4727$31299435 801 #0 $aPT$bBN$gRPC 966 ## $lBN$mFGMON$x1 971 ## $casantos$d20240916
Etiqueta de registo: 00254nam 2200025 450 001 2185098 003 http://id.bnportugal.gov.pt/bib/catbnp/2185098 100 ## $a20240919d2024 k y0pory01030103ba 101 0# $aeng$dpor 102 ## $aPT 105 ## $aa m 000yy 106 ## $ar 200 1# $aModelling fish growth and composition$e a pathway to optimize feeding and rearing practices$fAndreia I. G. Raposo$gsupervisor Tomé Silva, Luísa Maria Pinheiro Valente 210 #9 $aPorto$c[s.n.],$d2024 215 ## $a[10], 287 p.$cil.$d30 cm 328 #1 $aTese dout. Ciência Animal (Nutrição), Instituto de Ciências Biomédicas Abel Salazar,
Universidade do Porto, 2024 700 #1 $aRaposo,$bAndreia I. G.$31928694 702 #1 $92$aSilva,$bTomé$4727$31800585 702 #1 $aValente,$bLuísa Maria Pinheiro$4727$31762615 801 #0 $aPT$bBN$gRPC 966 ## $lBN$mFGMON$x1 971 ## $cfatima$d20240919
|
|
|