Registos Bibliográficos associados ao registo de autoridade |
|
Etiqueta de registo: 00864cam 2200217 450 001 1013883 003 http://id.bnportugal.gov.pt/bib/catbnp/1013883 005 20000508143400.0 100 ## $a20000218d1998 k y0pory0103 ba 101 0# $aeng$dpor 102 ## $aPT 105 ## $aa m 001yy 106 ## $ar 200 1# $aExperimental design procedures and data analysis strategies for improved estimation
of the kinetic parameters of non-linear models used in food research$bTexto policopiado]$fLuís Miguel Soares Ribeiro Leite da Cunha 210 #9 $aLisboa$c[s.n.],$d1998 215 ## $a2 v.$cil.$d30 cm 320 ## $aContém bibliografia 328 ## $aTese dout. Biotécnologia, Univ. Católica Portuguesa, 1998 675 ## $a57(043)$vBN$zpor$3337754 700 #1 $aCunha,$bLuís Miguel Soares Ribeiro Leite da$3938821 966 ## $b001$d[1º v.]$lBN$mFGMON$sS.A. 91650 V.$x1 966 ## $b001$d[2º v.]$eAnexos$lBN$mFGMON$sS.A. 91651 V.$x1
Etiqueta de registo: 00254nam 2200025 450 001 2130651 003 http://id.bnportugal.gov.pt/bib/catbnp/2130651 100 ## $a20230508d2021 k y0pory01030103ba 101 0# $aeng$dpor 102 ## $aPT 105 ## $aa m 000yy 106 ## $ar 200 1# $aCharacterization of the sensory profile of sea urchin aiming at the selection of premium
gonads$fLuís Francisco Lima Baião$gorient. Luísa Maria Pinheiro Valente, Luís Miguel Soares Ribeiro Leite da Cunha, Amparo
Celeste Gonçalves 210 #9 $aPorto$c[s.n.],$d2021 215 ## $aXXIV, 214 p.$cil.$d30 cm 328 #1 $aTese dout. Ciência Animal (Nutrição), Univ. do Porto, 2021 675 ## $a591.23(043)$vBN$zpor$31891874 700 #1 $aBaião,$bLuís Francisco Lima$31880861 702 #1 $aValente,$bLuísa Maria Pinheiro$4727$31762615 702 #1 $aCunha,$bLuís Miguel Soares Ribeiro Leite da$4727$3938821 702 #1 $aGonçalves,$bAmparo Celeste,$f1964-$4727$31462172 801 #0 $aPT$bBN$gRPC 856 40 $2Cópia digital disponível no Repositório Aberto da Universidade do Porto$uhttps://hdl.handle.net/10216/139159 966 ## $lBN$mFGMON$sS.A. 185815 V.$x1 971 ## $cisantos$d20230508 972 ## $e2$z0$d20230904$vasantos 973 ## $cmlsousa$d20230830
|
|
|