Registos Bibliográficos associados ao registo de autoridade |
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Miguel Maia Ferreira da Costa 210 #9 $aLisboa$cFNAP - Federação Nacional dos Apicultores de Portugal,$d2009 215 ## $a63 p.$cil.$d21 cm 675 ## $a638.17(035)$vBN$zpor$31756241 675 ## $a638.14(035)$vBN$zpor$31756242 700 #1 $aBarros,$bAna Isabel Ramos Novo Amorim de$3955727 701 #1 $aNunes,$bFernando Hermínio Ferreira Milheiro$4070$31306890 701 #1 $aCosta,$bMiguel Maia Ferreira da$4070$3918735 801 #0 $aPT$bBN$gRPC 856 41 $uhttp://rnod.bnportugal.gov.pt/ImagesBN/winlibimg.aspx?skey=&doc=2023599&img=126939&save=true 900 ## $aBIBNAC$d20190722 966 ## $lBN$mFGMON$sS.A. 172252 V.$x1 966 ## $lBN$mFGMON$sS.A. 172252 V.-D$x1
Etiqueta de registo: 00000nam 2200025 450 001 1997173 003 http://id.bnportugal.gov.pt/bib/catbnp/1997173 100 ## $a20180801d2018 k y0pory01030103ba 101 0# $aeng$dpor 102 ## $aPT 105 ## $aa m 000yy 106 ## $ar 200 1# $aRemoving the negative sensory impact of volatile phenols in red wine$eoptimization and evaluation of different materials and their impact on wine quality$fLuís Filipe da Mota Ribeiro$gorient. Fernando Hermínio Ferreira Milheiro Nunes, Maria Fernanda Gil Cosme Martins 210 #9 $aVila Real$c[s.n.],$d2018 215 ## $aXXXVIII, 310 p.$cil.$d30 cm$edeclaração ([1] f.) 300 ## $aAcesso não autorizado pelo autor 328 #1 $aTese dout. Chemical and Biological Sciences, Univ. de Trás-os-Montes e Alto Douro,
2018 675 ## $a543.06(043)$vBN$zpor$31241773 675 ## $a547.56(043)$vBN$zpor$31235899 675 ## $a663.14(043)$vBN$zpor$31291216 675 ## $a663.2(043)$vBN$zpor$31223996 700 #1 $aRibeiro,$bLuís Filipe da Mota$3912455 702 #1 $aNunes,$bFernando Hermínio Ferreira Milheiro$4727$31306890 702 #1 $aMartins,$bMaria Fernanda Gil Cosme,$f1966-$4727$3931321 801 #0 $aPT$bBN$gRPC 966 ## $lBN$mFGMON$sS.A. 169171 V.$x1
Etiqueta de registo: 00254nam 2200025 450 001 2093842 003 http://id.bnportugal.gov.pt/bib/catbnp/2093842 100 ## $a20220302d2021 k y0pory01030103ba 101 0# $aeng$dpor 102 ## $aPT 105 ## $aa m 000yy 106 ## $ar 200 1# $aEstablishment of authenticity and typicality of sugarcane from Madeira island, and
its derivative sugarcane honey, based on molecular, chemical and chemometric analysis$fPedro Miguel Capêlo da Silva$gorient. José de Sousa Câmara, Fernando Hermínio Ferreira Milheiro Nunes 210 #9 $aFunchal$c[s.n.],$d2021 215 ## $aXXI, 225 p.$cil.$d30 cm 328 #1 $aTese dout. Química (Química Alimentar), Faculdade de Ciências Exactas e da Engenharia,
Universidade da Madeira, 2021 675 ## $a543(043)$vBN$zpor$3343067 675 ## $a664.11(469.8)(043)$vBN$zpor$31859683 700 #1 $aSilva,$bPedro Miguel Capêlo da$31837080 702 #1 $aCâmara,$bJosé de Sousa,$f1965-$4727$3964623 702 #1 $aNunes,$bFernando Hermínio Ferreira Milheiro$4727$31306890 801 #0 $aPT$bBN$gRPC 966 ## $lBN$mFGMON$sS.A. 181844 V.$x1 971 ## $carosa$d20220302 972 ## $d20221004$e0$vlrevez$z0 973 ## $cmlsousa$d20220928
Etiqueta de registo: 00254nam 2200025 450 001 2184228 003 http://id.bnportugal.gov.pt/bib/catbnp/2184228 100 ## $a20240916d2023 k y0pory01030103ba 101 0# $aeng$dpor 102 ## $aPT 105 ## $aa m 000yy 106 ## $ar 200 1# $aUnravelling sustainable agronomic practices effects on olive tree physiology and olive
oil quality$fSandra Cristina Pinto Martins$gsupervisor Carlos Manuel Correia, Fernando Hermínio Ferreira Milheiro Nunes, Alexandre
Fradeira Gonçalves 210 #9 $aVila Real$c[s.n.],$d2023 215 ## $aXXXVI, 223 p.$cil.$d30 cm 300 ## $aAcesso negado pelo autor por um periodo 2 ano 328 #1 $aTese dout. Agricultural Production Chains - From Fork to Farm, Universidade de Trás-os-Montes
e Alto Douro, 2023 700 #1 $aMartins,$bSandra Cristina Pinto$31928257 702 #1 $aCorreia,$bCarlos Manuel$4727$3624152 702 #1 $aNunes,$bFernando Hermínio Ferreira Milheiro$4727$31306890 702 #1 $aGonçalves,$bAlexandre Fradeira,$f1985-$4727$31451081 801 #0 $aPT$bBN$gRPC 966 ## $lBN$mFGMON$x1 971 ## $cfatima$d20240916
Etiqueta de registo: 00000nam 2200025 450 001 2185138 003 http://id.bnportugal.gov.pt/bib/catbnp/2185138 100 ## $a20240919d2023 k y0pory01030103ba 101 0# $aeng$dpor 102 ## $aPT 105 ## $aa m 000yy 106 ## $ar 200 1# $aContribution to knowledge of Port Wine oxidative ageing process$estudy of chromatic characteristics and aroma profile of Tawny and White Port Wines$fJuliana Milheiro Ferreira$gorient. Fernando Hermínio Ferreira Milheiro Nunes, Maria Fernanda Gil Cosme Martins 210 #9 $aVila Real$c[s.n.],$d2023 215 ## $aXXXIV, 317 p.$cil.$d30 cm 300 ## $aAcesso não autorizado por um periodo de 3 anos 328 #1 $aTese dout. Agricultural Production Chains - From fork to farm, Universidade de Trás-os-Montes
e Alto Douro, 2023 700 #1 $aFerreira,$bJuliana Milheiro$31928719 702 #1 $aNunes,$bFernando Hermínio Ferreira Milheiro$4727$31306890 702 #1 $aMartins,$bMaria Fernanda Gil Cosme,$f1966-$4727$3931321 801 #0 $aPT$bBN$gRPC 966 ## $lBN$mFGMON$x1 971 ## $corlando$d20240919
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