Registos Bibliográficos associados ao registo de autoridade |
|
Etiqueta de registo: 00000nam 2200025 450 001 2163058 003 http://id.bnportugal.gov.pt/bib/catbnp/2163058 100 ## $a20240405d2022 k y0pory01030103ba 101 0# $aeng$dpor 102 ## $aPT 105 ## $aa m 000yy 106 ## $ar 200 1# $aDevelopment and characterization of functional ingredients through valorization from
brewer's spent grain$fMaria Teresa Bonifácio Viana Lopes$gorient. José António Teixeira, Maria Manuela Estevez Pintado 210 #9 $a[S.l.$cs.n.],$d2022 215 ## $aXXIV, 185 p.$cil.$d30 cm 328 #1 $aTese dout. Food Science and Technology and Nutrition, Escola de Engenharia, Universidade
do Minho, Universidade de Aveiro, Universidade Católica Portuguesa, 2022 675 ## $a663.4(043)$vBN$zpor$31239562 700 #1 $aLopes,$bMaria Teresa Bonifácio Viana$31912442 702 #1 $94$aTeixeira,$bJosé António$4727$31912154 702 #1 $aPintado,$bMaria Manuela Estevez$4727$3955341 801 #0 $aPT$bBN$gRPC 966 ## $lBN$mFGMON$sS.A. 188186 V.$x1 971 ## $corlando$d20240405 972 ## $e0$z0$d20240618$viquintas 973 ## $cigoulao$d20240605
|
|
|